• volg ons op:

Winteractie

Doneer nu en bied ook een helpende hand..

Overstromingen Marokko

Eind 2014 heeft een zware overstroming plaatsgevonden in het zuiden van Marokko. Tientallen doden, vele gewonden en honderden dakloze waren het gevolg. Wij zijn direct een inzamelingsactie gestart om de slachtoffers van deze watersnoodramp te helpen.

Op 25 december 2014 zijn we naar Marokko vertrokken. Ons voornaamste doel was om deze mensen de winter door te helpen. Het zuiden van Marokko kent zeer strenge winters, vooral in de bergen. Kun jij je voorstellen dat er dan ook nog vele mensen dakloos zijn geworden en al hun spullen kwijt zijn geraakt?

Met alle donaties hebben we uiteindelijk bijna 300 gezinnen geholpen. Dat is voor ons het grootste project tot nu toe geweest en tegelijk ook het meest indrukwekkende project. We hebben weggevaagde dorpen gezien, dat heeft ons heeft doen beseffen wat voor een kracht water kan hebben, sobhanallah.

Alle gezinnen die wij geholpen hebben van ons dekens, matrassen, winterkleding en voedselpakketten gehad. Het is nog lang niet alles wat ze nodig hebben maar het was zeker zeer welkom in de koudste periode van het jaar.

Hieronder een filmpje en foto's om jullie een indruk te geven van hoe wij te werk gaan. Hou onze facebookpagina in de gaten want we gaan zeker nog een keer terug insha'Allah.

Foto's

jQuery Slider

video

algemene informatie:

Kamer van koophandel: 57320861

© 2013 Stichting Al-Ikhlas | Alle rechten voorbehouden

  • Like ons, volg ons, mail ons: