• volg ons op:

RAMADAN-ACTIE 2015 (GESLOTEN)

Doneer nu en bied ook een helpende hand..

De Ramadan

Wij willen iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat we een succesvolle Ramadan hebben gehad. Succesvol omdat we de hele maand honderden arme mensen hebben geholpen door heel Marokko.

Alhamdoulilah dat we in staat zijn gesteld om zoveel mensen blij te maken. Alhamdoulilah dat er nog zoveel goede mensen zijn die niet alleen aan zichzelf denken maar zich ook verantwoordelijk voelen voor de armen op deze wereld. Tijdens de eerste iftar in 2013 konden we 70 gezinnen per dag een gratis iftar geven. Dit jaar hebben we ruim het dubbele aantal gezinnen mogen verwelkomen. Daarnaast hebben we door heel Marokko bijna 300 royale voedselpakketten uitgedeeld. We zijn geweest in: Agadir, Casablanca, Rabat, Ouarzazate, Tetouan en Nador.

Dit was allemaal niet mogelijk geweest zonder jullie (donateurs). Als het kon zou ik jullie allemaal persoonlijk bedanken. Ik neem echter iedereen mee in mijn dua. Ontzettend bedankt voor jullie gulheid en vertrouwen. Moge Allah jullie belonen. Daarnaast de fantastische leden die zich voor meer dan 100% hebben ingezet en hebben gezorgd dat de donaties goed terecht zijn gekomen. Super bedankt voor jullie hulp!

Alle 13 vrijwilligers die in Marokko wonen en hebben geholpen met het maken van voedselpakketten, het koken van de iftars en deze elke dag, de hele Ramadan lang met een lach hebben uitgedeeld. Alleen maar respect!

Onze sponsor Islam Coaching Netherlands. Zij hebben dit jaar maar liefst 4.500 Euro voor ons ingezameld. Ontzettend bedankt hiervoor. We werken al ruim 2 jaar samen en ik hoop op nog een heleboel mooie projecten samen insha'Allah.

En iedereen die ik niet genoemd heb maar zeker niet vergeten ben, Moge Allah jullie allemaal belonen voor deze fijne samenwerking en het mooie resultaat. Moge Allah onze vasten en daden accepteren!

Foto's

jQuery Slider

algemene informatie:

Kamer van koophandel: 57320861

© 2013 Stichting Al-Ikhlas | Alle rechten voorbehouden

  • Like ons, volg ons, mail ons: