• volg ons op:

RAMADAN-ACTIE 2016 (GESLOTEN)

Doneer nu en bied ook een helpende hand..

Gehandicapte broers (ramadanproject)

2 jongvolwassene broers die hun hele leven op de grond hebben doorgebracht op een kleedje in een grauwe grijze kamer. Ons doel was om ze kleur in hun leven te geven en het gevoel te geven dat hun leven verandert vanaf nu. Missie geslaagd alhamdoulilah!

Dankzij jullie hebben we de kamer mooi kunnen inrichten. Een hoogpollig zacht groen vloerkleed, twee bedden, twee luxe matrassen met een afneembare topper i.v.m. ongelukjes wel zo makkelijk. 2 speciale luiers (besteld in Nederland), een kledingkast, nieuwe kleren, haren lekker kort en een voorraad normale luiers. We hebben nog genoeg geld over om ze het hele jaar door goed te verwennen en te zorgen dat ze niks tekort komen. De jongens zijn ook gekoppeld aan een vaste donateur uit Nederland.

Wij willen jullie heel erg bedanken, want toen we in de kamer stonden, was het echt zo mooi en licht en elke muur kon je heel lang naar kijken. Een groot verschil met hoe het eerst was. De moeder kon gewoon niet stoppen met huilen toen ze eenmaal besefte wat we dankzij jullie hulp hebben gedaan. Ze vertelde dat ze al twee jaar lang hulp zocht en vlak voor de ramadan had ze het opgeven toen ze niet heel netjes was weggestuurd bij een instantie. Alhamdoulilah, inna Allah ma3a sabirien. Ze heeft nu alles dubbel en dwars terug gehad.

Dank aan alle vaste donateurs, die elk project honderden tot duizenden euro's hebben gedoneerd. Dank aan alle nieuwe donateurs voor jullie vertrouwen, we hopen dat jullie nu kennis hebben gemaakt met de werkwijze van Stichting Al-Ikhlas.

Check de foto's voor een impressie.

Foto's

jQuery Slider

algemene informatie:

Kamer van koophandel: 57320861

© 2013 Stichting Al-Ikhlas | Alle rechten voorbehouden

  • Like ons, volg ons, mail ons: