• volg ons op:

Help mee!

Doneer nu en bied ook een helpende hand..

Voedselbank

Momenteel is de voedselbank beschikbaar voor een beperkt aantal gezinnen. In een persoonlijk gesprek met de gezinnen wordt beoordeeld of zij in aanmerking komen voor een voedselpakket. Zij kunnen twee keer per maand een voedselpakket ophalen. Het pakket bestaat onder andere uit: suiker, thee, olie, couscous en meel. De vraag naar voedselpakketten is groter dan wij aan kunnen helaas. Help mee om de voedselbank uit te breiden en meer gezinnen van voedsel te voorzien.

Weesfonds

Wij vinden het ontzettend belangrijk om weeskinderen een goede toekomst te kunnen bieden. In Marokko hebben zij het helaas zwaarder dan een kind met beide ouders. Naast het financieel steunen van deze kinderen, gaan we één keer per jaar met deze kinderen een dagje uit, zodat ze even hun zorgen kunnen vergeten. Als je doneert voor het algemeen weesfonds, zorgen wij dat alle weeskinderen schoolspullen en kleding krijgen zodat ze zorgeloos naar school kunnen.

Medisch fonds

Het medisch fonds is opgericht omdat medische zorg voor de meeste mensen die onder de armoedegrens leven onbereikbaar is. Daardoor kunnen ziektes die simpel te verhelpen zijn, nare gevolgen hebben omdat er geen geld is voor medische hulp. Stichting Al-Ikhlas zorgt voor medicatie en medische hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld rolstoelen en krukken. Medische hulpmiddelen worden voornamelijk in Nederland verzameld en verstuurd naar Marokko.

Wil je op een andere manier helpen?

Het kan zijn dat je zelf een goed idee hebt om te helpen. Neem dan contact met ons op telefoonnummer: 06-59825107 of info@al-ikhlas.nl. Wij staan altijd open voor goede ideeën. Alvast bedankt voor je donatie! Djazakallah gairan!

algemene informatie:

Kamer van koophandel: 57320861

© 2013 Stichting Al-Ikhlas | Alle rechten voorbehouden

  • Like ons, volg ons, mail ons: