• volg ons op:

FAQ

Doneer nu en bied ook een helpende hand..

Vraag en antwoord

We hebben een verzameling gemaakt van de meest gestelde vragen. Deze tref je hieronder aan. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

1: Hoe bekostigt de stichting de reizen naar Marokko?

De bestuursleden van stichting Al-Ikhlas betalen vliegtickets en verblijf uit eigen zak. Ook reclamemateriaal zoals t-shirts, flyers enz. wordt betaald door de leden zelf.

2: Krijgen de bestuursleden van de stichting een (onkosten)vergoeding?

De leden van de stichting doen al het werk geheel vrijwillig (fisabillileh) en ontvangen geen enkele vergoeding.

3: Waarom halen jullie geen kleding op als iemand kleding wil doneren?

Stichting Al-Ikhlas ontvangt geen subsidies en is geheel afhankelijk van giften. Wij willen de giften volledig gebruiken om de arme mensen te helpen, daarom willen we alles doen om onze kosten laag te houden. Het is voor ons kostenverhogend als we door het land zouden moeten rijden om kleding op te halen. Om deze reden halen we geen kleding op.

4: Hoe kan ik mijn machtiging intrekken?

Als je kiest voor maandelijkse donatie, dan machtig je ons om maandelijks van je rekening af te schrijven. Zodra je dit niet meer wilt, stuur je een mail naar info@al-ikhlas.nl en stoppen wij direct met het afschrijven van jouw rekening.

5: Hoe kan ik vaste donateur worden?

Klik op deze link: http://www.al-ikhlas.nl/machtiging.php en geef aan voor welke project(en) je donateur zou willen worden. Je kan ook zelf elke maand een bedrag overmaken op rekeningnummer: NL48INGB0007612395. Zet in de omschrijving maandelijkse donatie.

algemene informatie:

Kamer van koophandel: 57320861

© 2013 Stichting Al-Ikhlas | Alle rechten voorbehouden

  • Like ons, volg ons, mail ons: