• volg ons op:

Benefiet

Doneer nu en bied ook een helpende hand..

BENEFIET 2015

Op 1 november hebben we ons benefiet gehouden. Met ongeveer 150 dames hebben we er een gezellige en nuttige avond van gemaakt in de mooie zaal van De Kroon in Osdorp. We hadden hele leuke spullen voor de veiling die een mooi bedrag hebben opgeleverd. De 100en cupcakes van Sugar Cup waren binnen no time uitverkocht. De cocktails waren ook een groot succes en het buffet van Diamond Memories smaakte zo lekker als het er uit zag.

Onze fotografe Wassila heeft de hele dag vastgelegd en ook nog eens foto's gemaakt van onze gasten met een polaroidcamera en leuke attributen.

Louiza Creations heeft een heleboel gasten voorzien van de mooiste henna creaties. Er was een visagiste aanwezig voor de gasten en ook een kapster die je haren knipte. De hele avond is aan elkaar gepraat door de leuke en talentvolle Hafsa Mahrouai.

Fashion by Sen heeft ons laten zien hoe je op meerdere manieren de hijaab kan doen. En anasheedband Maroc hield de sfeer er goed in. En eindigde met een prachtige dua die de hele zaal stil kreeg.

Onze vrijwilligers hebben ontzettend hard gewerkt om alles voor te bereiden en op de dag zelf gezorgd dat alles soepel verliep.

Het benefiet heeft maar liefst € 6.114,- opgebracht, Alhamdoulilah! Hiervoor willen we iedereen, inclusief alle gasten, bedanken! Bedankt voor jullie gulheid, moge Allah jullie hiervoor belonen.

Dit hele bedrag zal in 2016 insha'Allah volledig besteed worden aan weeskinderen in Marokko.

Hieronder wat impressiefoto's van het benefiet geschoten door Wassilla: www.wassilaphotography.com

Team Stichting Al-Ikhlas

foto's

jQuery Slider

algemene informatie:

Kamer van koophandel: 57320861

© 2013 Stichting Al-Ikhlas | Alle rechten voorbehouden

  • Like ons, volg ons, mail ons: